Dagens rek är till Tingsryd lopp 6 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Thriller N.P. vinner loppet.

Thriller N.P. klarade inte fjärdespåret i volten senast utan galopperade och tappade mycket mark. Han gjorde sedan en mycket bra upphämtning till femteplatsen bakom vinnande Smevikens Cruiser och hade troligen varit långt framme felfri.

Den här gången är det autostart över lång distans och i ett litet fält här med endast sex motståndare så tror jag Thriller N.P. kan glida till ledningen i ett tidigt skede och om han skulle få bestämma som han vill i spets så tror jag han blir svårslagen här.

Thriller N.P. är en stark och oöm häst som passar bra över distansen tretusen meter och om han inte lägger bort en massa meter på galopp här så tror jag han är med i segerstriden. Det blir förmodligen barfota runt om igen som senast meddelar Magnus Dahlén.

Thriller N.P. inledde starkt med tre segrar på de fyra första starterna sedan han kom i träning för Magnus Dahlén men efter det har det gått lite tyngre. Här är det ett överkomligt motstånd och ett litet fält så jag tror på bra chans till en ny seger.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 Breidabliks Cognac som inte har fått till det på ett tag men har hög grundkapacitet. Conrad Lugauer låter väldigt uppåt och i ett litet fält här så kan han göra sig gällande över upploppet om det klaffar med löpningsförloppet.

En annan motståndare till Thriller N.P. är nummer 6 Zio Tom Jet som är ojämn men han har varit ute mot tufft motstånd och om han får smyga med och spara sin speed fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Thriller N.P.
Tingsryd lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip