Dagens rek är till Örebro lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Ural vinner loppet.

Ural är en tuffing som nu fått ett lopp i sig efter vila och jag tror han är klart förbättrad till den här starten och han tål att göra en del av grovjobbet själv och från ett bra utgångsläge över en mer passande distans så ska han räknas tidigt.

Ural visade hög kapacitet vid två V75-segrar från dödens förra året och en av dem togs just i Örebro då han var väldigt fin för dagen och jag tror att han kan vinna loppet även från dödens på nytt om man vill köra i spets med Run Ceasar Run.

Ural är en sexårig hingst som har vunnit 12 av sina 29 tidigare starter och om Torbjörn Jansson kan servera honom en bra löpning så tror jag på en ny seger här.

Ural kommer att tävla barfota fram samt i en svensk jänkarvagn och med ett öppet huvudlag meddelar Susanne Richter.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 4 Run Ceasar Run som kommer med två raka segrar. Vid vinsten näst senast på Halmstad höll han undan knappt och senast så avslutade han fint i ett överpaceat lopp på Åby och då han är kvick iväg så kan det bli ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Overtimeosåfin som har ett bra utgångsläge och jag tror han kan slinka ner i en hygglig position eventuellt i vinnarhålet och med en passande smygresa kan han bli farlig med en lucka till slut men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Ural
Örebro lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.95 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip