Dagens rek är till Solvalla lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 U.R.Amazing är topp tre i loppet.

U.R.Amazing kommer från en seger när han kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv och gick sedan undan till seger från den positionen över lång distans via 12 tempo sista varvet.

Ikväll är det bara amatörer som kör då detta lopp är ett uttagningslopp till K.G.Bertmarks Minne och kan Sarah Kube som kör hästen den här gången hitta ner i ett vettigt slagläge och eventuellt ledningen efter en bit så kan U.R.Amazing blanda sig i segerstriden på nytt.

U.R.Amazing är inte beroende av ledningen utan fungerar väl med ett lopp i ryggar också och om det löser sig med positionerna här så har han en härlig speed som biter bra till slut och jag tror på bra chans att han är sämst trea i mål här.

Ikväll blir det barfota runt om igen för U.R.Amazing. Det har han inte haft sedan han kördes väldigt passivt i Lindesberg i början på juli där han fick en sen lucka och avslutade sylvasst till tredjeplatsen bakom vinnande Bag’s Simoni.

U.R.Amazing har startat 43 gånger tidigare. På dessa har det blivit 12 segrar men han har även varit topp tre i 49 % av loppen och jag tror att dessa siffror kan förbättras ikväll.

Den värsta motståndaren till U.R.Amazing anser jag vara nummer 2 Zaragoza som höll bra till andraplatsen bakom vinnande Hossiana Boko senast. Här har han ett bra läge och om Annsofie Bergfelt som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till U.R.Amazing är nummer 5 Minnestads Ecuador som gör sin första start i ny regi för Stefan P Pettersson här. Det var ett tag sedan det senaste framträdandet men från ett trevligt spår här så kan han få ett bra lopp och kan då bli att räkna med direkt i comebacken.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 U.R.Amazing
Solvalla lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip