Dagens rek är till Boden lopp 6 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 10 Vännfors Stjärna vinner loppet.

Vännfors Stjärna har två lopp i kroppen efter en liten frånvaro. Hon avgjorde på ett bra vis till seger näst senast. Gången efter det så kördes hon avvaktande fast hon avslutade sedan klart positivt och kom in som trea i ett lopp där Guli Vinn drog det längsta strået.

Vännfors Stjärna är kvick iväg ur volten och nu blir det barfota runt om för första gången vilket är klart intressant. Inga andra ändringar är aktuella så det blir fortsatt öppet huvudlag och hybridvagn meddelar man från stallet.

Sandra Eriksson kör åt Mats Gällerstedt här och kan hon hitta en vettig rygg att gå i innan hon sätter in slutstöten så fäller hon många hästar till slut. Samma kusk styrde in henne till seger vid den senaste vinsten.

Bakspår över kort distans för Vännfors Stjärna är inte det bästa fast jag tror det kan bli lite körning där framme mellan 1 Oddsy och 3 Wild Donnan. Går det lite för fort där framme i täten så tror jag min vinnare blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Mats Gällerstedt har tre hästar med i det här kallblodsloppet. Han rankar Vännfors Stjärna som stallets bästa chans före Guli Vinn.

Den värsta motståndaren till Vännfors Stjärna anser jag vara 1 Oddsy som kördes till ledningen från spår sju bakom bilen i försöket och från den positionen så vann hon sedan mycket enkelt.

Vid en lyckad start ur volten för Oddsy så tror jag Ove A Lindqvist sitter i spets igen och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny seger.

En annan motståndare till min vinnare är 3 Wild Donnan som avslutade positivt och kom in som tvåa bakom Oddsy som vann det loppet från ledningen senast. Wild Donnan är väldigt snabb iväg och kort distans tror jag är en fördel.

Här tror jag att Ulf Ohlsson som kör Wild Donnan gör ett allvarligt försök att trycka sig till ledningen men det är inte säkert att det går att nå den positionen men skulle det vara upptaget i spets så kanske det är ledigt i vinnarhålet istället och får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

I övrigt kan 2 Neon Tabac som spurtade bra och vann säkert över kort distans näst senast vara intressant.

I försöket till denna final senast så var han slagen av både Oddsy och Wild Donnan. Hittar John Östman en bra väg med honom och om ett par av de mer betrodda ekipagen skulle underprestera eller göra bort sig så kan han slå till här.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Vännfors Stjärna
Boden lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip