Dagens rek är Hagmyren lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Västerbo Grosbois vinner loppet.

Västerbo Grosbois vinner inte jätteofta, men är väldigt jämn och är härdad i rikstoton. Senast var han ute i ett stayerlopp på Solvalla och höll riktigt bra som tvåa bakom vinnande Cameron Dream efter ett tungt slutvarv i spåren.

Västerbo Grosbois är kvick iväg och jag tror på bra spetschans här och om Rauno Pöllänen som kör hästen får bestämma i ledningen så kan han rinna undan i spets.

Det är tufft motstånd nu men Rauno Pöllänen tror att han är med och och slåss om segern här. Det blir barfota fram och jänkarvagn meddelar man från stallet.

Västerbo Grosbois är en åttaårig valack som har startat 71 gånger. Han har på dessa starter vunnit 10 gånger och har även varit på plats i 46 % av loppen och felfri här så tror jag han har bra chans till en ny seger från ledningen.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 3 In Vain Sund som har ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Han har lite problem att hålla ihop aktionen till slut och han behöver nog fler lopp i kroppen meddelar man från stallet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Weekend Fun som också trivs med tätkänning och då han tävlar på topp så har han bra kapacitet men han får ses främst som ett platsbud här.

4 Västerbo Grosbois
Hagmyren lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip