Dagens rek är till Halmstad lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Zeta Wise As är topp tre i loppet.

Zeta Wise As är en speedig Maharajah avkomma som var mycket duktig vid vinsten i uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal för tre starter sedan. Hon tog då hand om ledningen men släppte efter 400 meter för att sedan spurta till vinst via open stretchen.

Från bakspåret här så tror jag att Zeta Wise As kan slinka igenom rätt så bra och med lite tempo på tillställningen så sänker hon många hästar till slut och då tror jag på bra chans att hon är sämst trea i mål.

Zeta Wise As är van vid hårda gäng. Startryggen nu är bra och klaffar det bara med positionerna tror jag att Kevin Oscarssons uppsittning kan bli att räkna med den sista biten. Nu blir det dessutom barfota runt om.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 2 Felicity Shagwell som har gjort tre starter efter skadeuppehåll. I årsdebuten höll hon till andraplatsen från ledningen och i finalen av Drottning Silvias Pokal näst senast så drogs hon bakåt eftersom hon hamnade bakom en trött häst.

Senast så blev det galopp i ledningen för Felicity Shagwell men felfri nu så tror jag på tidig ledning på nytt och om hon skulle få bestämma en del där framme så kan det räcka långt här.

En annan motståndare till Zeta Wise As är nummer 3 Fast And Quick som var senast ute över 2640 meter och där fick hon trava i dödens så hon ledsnade den sista biten och slutade oplacerad.

Får hon ett lopp i ryggar så kan hon avsluta loppet vasst och kan då vara långt framme här. Den här gången blir det jänkarvagn, vilket hon inte haft i de två senaste loppen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Zeta Wise As
Halmstad lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip