Dagens rek är till Bergsåker lopp 6 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Zola Key vinner loppet.

Zola Key sköt till vasst i E3-försöket för två starter sedan och slutade trea i den långa E3 finalen senast. Här tror jag att Björn Goop som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han leder loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Zola Key är härdad mot tuffa hästar och från sitt fina utgångsläge här så tror jag han har bra chans att ta en ny seger här.

Zola Key har startat 11 gånger tidigare med 4 segrar som resultat. Han har även varit topp tre i 73 % av loppen och med en fin resa här så tror jag han kan blanda sig i segerstriden på nytt.

Inga ändringar är planerade för Zola Key utan det blir ett öppet huvudlag samt en vanlig vagn och barfota bak meddelar man från stall Goop.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 1 Västerbo Crush som är minst rutinerad i fältet men kommer med fin form. Han gjorde det klart bra vid vinsten från ledningen näst senast och gången efter det så blev det en andraplats bakom Grevin Sisu. Här kan han få en bra löpning i rygg på min vinnare och skulle en lucka uppenbara sig så kan han utmana om en framskjuten placering.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 B.W.T.Echo som hakade på godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Fort Knox senast. Här sitter Jorma Kontio som kör hästen bra till direkt och med en fin resa i den främre träffen här så kan han vara långt framme.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Zola Key
Bergsåker lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip