Lopp 6 - 2640m auto

1 Zone Z har uppträtt stabilt efter en kortare vila och inför kvällens start har man två lopp i kroppen. Med de loppen i kroppen meddelar man från stallet att formen ska vara ännu bättre inför kväll. Man har även tänkt att för första gången i karriären utrusta Zone Z med ryckhuva, en intressant utrustning förändring. Man är naturligt startsnabb och från innerspåret kommer man troligtvis försöka ladda iväg vad som går för att hålla upp innerspåret. Räknas tidigt.

3 Il Commendante såg ut gå emot en segern senast men tappade travet i sista sväng och galopperade. Till dagens start ska man ändra om i balansen och från stallet tror man det ska falla väl ut. Men detta är en väldigt osäker herra, det känns som lite fågel eller fisk när man startar. Travar man loppet igenom är med med i segersnacket.

2 Xet Diablo gör comeback efter en knäoperation, från stallet meddelar man att man tränat positivt där hemma på gården inför kvällens start. Formen är såklart diffus, men på kunnande och kapacitet ska man räknas som en segerkandidat direkt i comebacken i kvällens lopp.

11 Playit Flax har visat ruggiga fartresurser och har fin form för dagen. Dock finns det en tendens att Playit Flax strular till det lite för sig själv under loppen. I senaste starten ledde man med 30 meter när man felade på sista långsidan och tappade ca40m för att sedan hämta ikapp sin markförlust och rundade fältet till bekväm seger. Han verkar utan tvekan vara bra för klassen och distansen är nog bara en fördel. Felfri är man med och gör upp om segern.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

1 Zone Z
Halmstad lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2,45 LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip