Lopp 7 - 2140m volt

15 Husse Boko är häst som brottats med en hel del skadeproblematik under karriären men att sluta trea i Kriteriet 2017 säger en hel del om hästens kapacitet. 2020 gjorde Husse Boko en efterlängtad comeback för Catharina Johansson och efter det har Husse Boko fått visa upp sitt fina kunnande på nytt. Vi har fått se honom duga i tuffa V75 lopp och kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Att plocka in dubbla tillägg över medeldistans är visserlgien aldrig enkelt men Husse Boko ska med en normal prestation ha goda chanser att runda samtliga ikväll då motståndet inte skrämmer avsevärt.

Tuffaste motbudet är 14 Infinitus som stod för en bra prestation i debuten för André Eklundh senast. Då vann han via en rapp avslutnign som klockades till 10,5 sista 500m. Nu med det loppet i kroppen lär Infinitus knappast vara sämre ikväll och han måste räknas tidigt.

Skrällen är 1 G.K.Tetris. Detta är en häst som håller betydligt bättre form än vad som går att utläsa ut programmet. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången i livet, vilket känns spännande på förhand. Med endast fem hästar på start är jag inne på att G.K.Tetris håller upp ledningen och med tanke på att formen ligger där och bubblar vill jag varna för Björn Hammarströms häst till endast 3%. När vi får 2,35 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

1 G.K.Tetris
Lopp 7 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip