Lopp 7 - 1640m Auto

1 Hilarious Am sprang en låg 10-tid över distansen senast och hon kan öppna ruggigt fort från start och frågan är hur Adrian väljer att göra från sitt innerspår nu när det finns open stretch att tillgå. När vi får 3,00 på att man vinner loppet så testar jag spel.

3 Balboa Lux har imponerat i sina två starter på svensk mark och har visat startsnabbhet och Christoffer Eriksson lär göra ett försök att ta sig förbi den första biten. Adrian brukar dock inte vilja släppa ifrån sig ledningen välvilligt och det skulle kunna bli en utdragen körning här.
Det mest troliga är dock att den som inte lyckas ta sig till tät, ger upp hyfsat tidigt och söker sig ner i ryggen på ledaren och oavsett vem som sitter i ledningen ska båda ses med goda möjligheter att vinna loppet.

6 Billions i årsdebuten var inget extra i årsdebuten men det är en häst som har tävlat mot betydligt tuffare motstånd under fjolåret och det här är hästar som han borde hävda sig väl emot. Nu har han fått ett lopp i kroppen och ska lättas i balansen med skoryck samt bike, och det är såklart superintressanta ändringar.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

1 Hilarious Am
Lopp 7 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip