Lopp 7 - 2140m auto

Mitt drag i loppet är 1 Load Master som ikväll gör debut för sin nya tränare Håkan Skoglund. Ikväll är det årsdebut men från stallet framhåller man Load Master som är bror med Heading Reference, en stjärna stall Skoglund också huserar över. Detta är en fyraåring som under förra säsongen var med i E3 finalen, vilket säger en hel del om kapaciteten. Tränaren Håkan fuskar sällan med träningen och ikväll när man ska visa upp ett nyförvärv för första gången räknar jag med att det är vältränat. När motståndet heller inte skrämmer avsevärt på förhand är Load Master spelvärd, och när vi får 3,75 på att man vinner loppet så testar jag.

5 Excellent Ima har nu fått ett lopp i kroppen. I årsdebuten senast var man godkänd utan att visa något extra. Excellent Ima är kvick iväg bakom bilen och skulle han kunna utmana Load Master från start. Hittar man till ledningen ikväll ökar såklart segerchanserna och med ett lopp i kroppen bör även formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Endast 13% i nuläget.

Favoriten 4 G.K.Justus är en talangfull fyraåring som är under utveckling. På sina fem starter under året har man aldrig slutat sämre än tvåa. G.K.Justus är mer stark än snabb och gynnas om det blir tempo på loppet. Man är ett givet segerbud men till 65% är det ingen jag går rakt ut på i omgången.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

1 Load Master
Lopp 7 - Östersund
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip