Lopp 7 - 3140m volt

9 Rappnor har gott kunnande men kommer från sämre insats senast, men förklaringen var att Rappnor hade en halsinfektion då. För två starter sedan gjorde han det bra, då gick han bra ute i spåren. Detta är en häst som visat sig trivas bra under sommarhalvåret och har man inte tappat all form efter sin halsinfektion är man segeraktuell ikväll. Rappnor lever på sin styrka och att det ikväll är ett lopp över 3000m är bara positivt för honom. Från stallet är man även optimistiska trott med tanke på att hästen var nedsatt senast. Förstahäst.

11 Hugo Bäck kommer med en färsk seger i bagaget. I den senaste starten vann man från ledningen i bra stil, segern blev säker tillslut. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut men med tanke på form beskedet senast kan man inte nonchaleras ikväll.

Nämner 8 Bokli Rapp N.O. tidigt även om han har svikit ett längre tag. Men detta är en häst som kan en hel del i grunden. Ikväll blir det även barfota runt om för första gången på ett bra tag, kanske är det de som nu får Bokli Rapp N.O. att blixtra till.

Skrällen på start är 1 Nordby Kuling som blev hovöm i den senaste starten, och känslan var att det fanns en hel del krafter sparade över mål. Ikväll har man spår ett på start och lyckas man hålla upp ledningen kommer denna rejäla åttaåring kunna tugga på där framme ett bra tag över den längre distansen. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

1 Nordby Kuling
Lopp 7 - Romme
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip