Lopp 7 - 2140m Auto

Den här avdelningen tycker jag är ett väldigt öppet lopp på förhand med hästar som inte har speciellt mycket rutin innanför västen. Det behöver inte vara fel att plocka fram den breda penseln och gardera brett men jag har fastnat lite extra för en häst och här känner jag att det får bära eller brista.

10 Äkta Lavec. Han har papperna i ordning med Bold Eagle som far och Going Kronos som morfar och jag tror att det är en häst som kommer att ta stora kliv framöver. Han är inte helt att lita på och har galopperat bort en del pengar i sin relativt korta karriär men jag gillar verkligen den här hästen och tycker att han möter ett motstånd som är klart överkomligt. Conrad Lugauer har dessutom fått bra fart på stallet den senaste månaden och till 7% i skrivande stund tycker jag Äkta Lavec är ett fynd. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Motbud
6 Ivory Am blir favorit i loppet och kommer han till ledningen utan att det kostar för mycket blir han svår att hinna ikapp. Han gick bra efter galopp i årsdebuten och kommer ha gått framåt med ett lopp i kroppen. Jag tycker ändå att spetsstriden är oviss i det här loppet och kommer han ej till spets är det bara en av flera.

5 Gambino D.K var rejält förbättrad när han när man tävlade barfota fram senast och han vann på ett bra sätt efter en skicklig styrning av Ken Ecce där han inte förhastade sig utan låg lugnt utvändigt om ledaren och vann tämligen enkelt.

10 Äkta Lavec
Lopp 7 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip