Lopp 7 - 1640m auto

10 Black Fire är en treåring som inledde sin tävlingskarriär genom att ta tre raka segrar. Men på slutet har man mött lite tuffare hästar vilket gjort att segrarna uteblivit. Detta gör att man ikväll inte kommer bli fullt så påpassad av spelarna som han egentligen borde bli sett till kunnande. Man möter lämpligare motstånd ikväll och har rygg på en startsnabb konkurrent som bör innebära att man kan sitta bra på det direkt trots bricka 10. bakom bilen. Tränaren Dan Widegren väljer dessutom rycka skorna för första gången ikväll vilket såklart är spännande. Faller balansförändringen väl ut kommer man vara med och utmana om segern här. 12% då är spelvärdet även högt. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

2 Denco's Galliano har nu gjort tre starter för tränaren Johan Untersteiner. Denco's Galliano inledde med två raka segrar innan han i den senaste starten inte riktigt räckte till i ett E3-kval. Även om det är tufft för treåringar att möta äldre så har man ikväll ett bra utgångsläge och kommer vara med och slåss om segern här.

Nämner även 7 Holy Moses Mearas. Han inledde sin tävlingskarriär på bra sätt med två raka segrar, men har efter det haft strul med sjukdom och dessutom har det blivit en hel del galopper. Holy Moses Mearas startade så sent som för sju dagar sedan, då blev det galopp när attacken skulle sättas in i sista sväng. Men skulle han hålla sig till rätt gångart här finns kapacite för att vinna loppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

10 Black Fire
Lopp 7 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: Bet265

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip