Lopp 7 - 2140m auto

5 Winner Brodde har verkligen blandat och gett genom sin karriär. Men när han väl travat i loppen har han visat bra kunnande för klassen och känslan är nu att man från stall Untersteiner börjar hitta rätt med den talangfulla fyraåringen. Nu kommer han med två raka segrar i bagaget med Wilma Karlsson i vagnen. Idag ska dock chefen själv köra, och dessutom ska man tävla barfota runt om för första gången den här säsongen. Utgångsläget är bra och Winner Brodde är mitt förstaval.

Men skrällen jag inte spelar utan är Björn Goops talang 10 Peter Pan som ska tävla barfota runt om för första gången i livet nu. Det handlar alltså om brorsan till Conrads Rödluva som flera gånger har visat bra kunnande för klassen. Utvecklingen pekar uppåt och nu till 13% är han ett givet streck på min kupong, Mär vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 12 Jonathan Star som visserligen har ett missgynnande utgångsläge men han har visat upp bra fart och inställning vid sina segrar. Han gick bland annat en 1.13-tid senast på Bjerke. Vid minsta överpace eller att det klaffar lite med positionerna i loppet kommer Jonathan Star fälla många den sista biten.

10 Peter Pan
Lopp 7 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip