Lopp 7 - 1640m auto

3 Sister Sledge ska vi äntligen få se på tävlingsbanan igen. Detta är ett sto som endast förlorat ett lopp på svensk mark. Vid enda nederlaget blev loppet tufft och hon orkade inte hela vägen. Nu är det comeback och såklart är formen svårbedömd men detta är en häst som besitter en otroligt hög kapacitet och Daniel Redén hade knappast anmält henne hit om hon inte varit redo för det. Sister Sledge är kvick iväg från start och över kort distans från ett bra utgångsläge blir hon mitt förstaval i loppet. Men jag kan inte gå på henne rakt ut med tanke på att det är första starten efter ett längre uppehåll och det är ny kusk denna gången.

Framhåller även 5 Inti Boko som även han visade startsnabbhet senast. Han föll sen med flaggan i topp efter att han kämpade heroiskt i högt tempo hela vägen. Har han bara tagit det loppet på rätt sätt nu lär formkurvan vara framflyttad en del och skulle han dessutom ta sig förbi Sister Sledge från start är mycket vunnet. Till 14% är han given på kupongen.

Måste även nämna 10 Seismic Wave som man kanske trodde var lite på retur efter Elitloppshaveriet förra året. Men han visade senast att formkurvan pekar rakt upp och Seismic Wave stod för en mersmakande prestation senast när han fick göra jobbet utvändigt 5 Inti Boko i högt tempo. Kort distans nu passar bättre och även om utgångsläget med bakspår är ett minus ska han inte nonchaleras vid gardering. När vi får 2,40 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

10 Seismic Wave
Lopp 7 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,40
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip