Lopp 7 - 1609m Auto

1 Bismarck Comery har blandat och gett lite men har visat prov på höga toppar och är härdad i tuffare konkurrens än vad han möter nu. Jag tror det kan bli svårt att hålla upp ledningen med ett par startsnabba utvändigt och innerspåret kan bli en fara men löser det sig bara under vägen är det en vettig uppgift på pappret.

11 Ara startar med svåra förutsättningar och det är inte lätt att komma till från ett bakspår över kort distans men jag tycker att han såg fin ut innan han tappade stilen i ett bra slagläge senast. Det kan bli bra fart på det här loppet från start och om han kan rygg på någon startsnabb när bilen släpper vingarna skulle han kunna hamna ganska bra till, trots sitt utgångsläge. När vi får 2,10 på att han placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 Look Complete är snabb från start och är bättre än vad man kan utläsa av raden. Han har varit långt ifrån sin fulla kapacitet vid årets starter men han borde ha gått framåt med två lopp i kroppen och skulle han nå ledningen tycker jag han är intressant.

2 Listas Spartacus möter några bra hästar men jag tycker att det var ett bra intryck senast.. Han trivs över distansen och höjer sig dessutom från ledningen där han har vunnit tre gånger på sex försök.

6 Souvenir D’Inverne vinner inte speciellt ofta men han har sett fin ut vid två raka andraplatser och trivs över distansen.

3 Boltigeur Erre kördes passivt i debuten för Björn Goop och gick i mål med krafter sparade. Jag har svårt att sätta in honom i loppet men han har gått bra tider i Italien och är värd en markering på kupongen.

11 Ara
Lopp 7 - Örebro
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip