Lopp 7 - 2140m Volt

10 Breidabliks Kahlua vann fem lopp under fjolåret och hon ser ut att bli favorit direkt i sin årsdebut. Hon har ett passande springspår på tillägg och kan hamna bra till i loppet direkt men jag tror ändå att det är en häst som behöver något lopp i kroppen innan hon kan prestera på topp.

9 Jeans’N Passion blir istället min andra spik i omgången. Till skillnad från favoriten har hon varit igång och tävlat och har toppform för dagen och jag har en bra känsla att hon löser den här uppgiften. Senast var hon ute i ett tufft försök till Diamantstoet och Joakim Lövgren var offensiv från ett liknande utgångsläge. Trots att hon fick ett tufft lopp utvändigt om ledaren höll hon starkt hela vägen in i mål och fick endast se sig passerad av en smygkörd Staro Onyourmarks.

Bakom ovan nämnda hästar räknas främst 1 Queen Ligus och 4 Peak Princess som startar med tjugo meters försprång men för de som letar en riktig kantboll nämner jag 11 Listas Tingeling som såg jättefin ut senast som fastlåst och när vi får 2,60 på att hon placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

11 Listas Tingeling
Lopp 7 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,60
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip