Lopp 7 - 2140m Volt

11 Pyckolina är ett kallblod jag är väldigt förtjust i och som har visat riktigt höga toppar. Hon radade upp segrar i vintras och under våren och efter att ha fått pusta ut ett par månader så var hon tillbaka på tävlingsbanan senast. Hon höll klart godkänt från ledningen efter att ha fått press under loppet men orkade inte riktigt hela vägen in i mål och slutade tvåa. Hon har visat att hon tål tuffa upplägg och trots att hon startar med 40 meters tillägg så tycker jag inte att hästarna på de främre volterna har visat samma kapacitet som Pyckolina.
Det värsta motbudet Sundbo Nova startar på samma volt och blir förstås ingen lätt motståndare med tanke på den formen hon har visat på slutet men hon var ute i ett V75-lopp så sent som i lördags och frågan är hur mycket det loppet ha har satt sig i kroppen? Nät vi får 6,50 på att Pyckolina vinner loppet så testar jag ett spel.

15 Sundbo Nova har utvecklats i rask takt och verkar bara bli bättre och bättre. Hon kommer säkerligen att få stort förtroende från spelarna med tanke på den fina formen som hon har visat på slutet och så sent som i lördags var hon tvåa i ett V75-lopp i Boden. Motståndet är betydligt mer överkomligt nu men det har varit täta starter på slutet och även om hon än så länge har hanterat det bra så borde rimligtvis V75-loppet sitta i benen. Magnus A Djuse får chansen bakom hästen igen och det har varit ett framgångsrikt koncept tidigare. Han har kört Sundbo Nova vid sju tillfällen tidigare och har slutat på pallen sex gånger, varav fyra segrar.

Från mellanvolten räknas främst 4 Wild Donnan och 8 Grude Bambi som båda borde hamna bra till från sina utgångslägen och den som är snabbast från början har en vettig chans att få överta ledningen. Den sistnämnda slog dessutom min spik senast. Jag nämner även 7 Kavata som ständigt blir bortglömd av spelarna. Det har blivit mycket galopper på slutet men senast var hon riktigt bra som tvåa och även om det normalt sett är några för bra emot nu, så kan hon överraska en bra dag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Pyckolina
Lopp 7 - Dannero
Spel: Vinnare
Odds: 6,50
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip