Lopp 7 - 2140m auto

12 Bluehill’s Wind startar med bricka tolv i denna spårtrappa vilket inte behöver vara helt fel då flera hästar med framspår förväntas köra på innerspår från start. Oavsett så är detta en individ som kommer med toppform. Senast vann hon enkelt via 10,6 sista 800m. Visst får det inte strula för mycket härifrån med med tanke på form och kunnande blir Bluehill’s Wind mitt förstaval trots allt. När vi får 1,85 på att man placerar sig topp-3 i loppet så testar jag ett spel.

Nämner även 10 Elvira Damgård är är en rejäl häst som senast vann trots en hel del grovjobb på egen hand. Hon fick trava sista 700m ute i tredjespår men hade inga problem att brotta ner konkurrenterna över upploppet. Elvira Damgård har segrat i elva av sina 43 starter och när man ikväll gör resan till Färjestad så kan vi räkna med att hästen är iordning.

Skrällen är 15 Curie som varit ute i väldigt tuffa sammanhang på slutet men som nu mot enklare konkurrenter i en spårtrappa inte får nonchaleras trots bricka 15. Curie har sett formstark ut på slutet och nu på hemmaplan kan det vara dags att sätta nosen först över linjen. 5% är lite och hon är en tidig skräll för mig.

12 Bluehill’s Wind
Färjestad - Lopp 7
Spel: Plats
Odds: 1,85
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip