Lopp 7 - 2140m auto

Jag tror precis som Magnus A Djuse att 12 Maco Toro är bästa hästen i loppet. Han missgynnas visserligen av sitt utgångsläge men detta är en individ som tillhör de bästa hästarna i kullen. Senaste starten kan man inte bedöma då det aldrig blev något lopp men segrarna är tagna på bra sätt och skulle det bli uppskruvat tempo på tillställningen ikväll är jag säker på att Maco Toro har vad som krävs för att kliva runt samtliga. Tipsetta och när vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 så spelar jag.

3 Noah Boko stod för en klart okej insats senast och har vid varje start visat upp fint kunnande. Han kan öppna från start och från ett passande utgångsläge är Noah Boko min ledare i loppet. Väl i den positionen trivs han och det kan mycket väl räcka hela vägen.

4 King of Twilight visade upp sitt höga kunnande redan som tvååring, då var han finalist i Uppfödningslöpningen. Men väl i finalen slutade det med galopp. Årsdebuten senast vanns däremot på bra sätt och nu med lopp i kroppen bör formen vara förbättrad. Spännande dessutom med Carl Johan Jepson i vagnen. Däremot ska det ses som ett minus att ha spår utvändigt om min troliga ledare Noah Boko.

12 Maco Toro
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip