Lopp 7 - 140m Auto

Det har nu inkommit två strykningar i loppet vilket gynnar den troliga favoriten som nu har en klart rimligare chans att hitta ledningen omgående och från den positionen blir 8. B.W Sessa svårslagen. Hon har bra statistik på Umåker där hon verkar trivas och kapacitetsmässigt tror jag det är loppets bästa häst. Hon har dock visat osäkra tendenser i karriären tidigare även om hon har gått felfritt vid sina fem senaste sulkylopp är det absolut ingen självklarhet att hon når ledningen med en startsnabb konkurrent invändigt.

4 Bara Blixten har spår invändigt om favoriten och borde trots allt vara den knappa spetsfavoriten, och för loppets skull hoppas jag att man testar i ledningen den här gången. För tre starten sedan vann han från ledningen men starten därefter valde man att släppa ledningen och hamnade till slut tredje invändigt men han avslutade vasst när luckan kom. Senast var han dessutom riktigt bra som tvåa efter en snabb avslutning och det känns som att formen är i zenit.

12 Ravn Kiro är orutinerad för sammanhanget men han har visat stor talang och är en häst under utveckling och han har varit på pallen vid tio av tolv starter i karriären och har fått besöka vinnarcirkeln vid fem tillfällen. Det är såklart mycket begärt att en fyraåring ska vinna från det här läget mot äldre konkurrenter men med lite tempo på loppet tror jag han är bra nog att matcha dessa hästar och när vi får hela 3,50 på att man placerar sig topp-3 i loppet så testar jag ett spel.

7 Laxfaks vet vi alla historien bakom med en otroligt lovande start på karriären när han inledde karriären med nio raka segrar men där efter fick han skadebekymmer som satte stopp för en lovande karriär och han var helt borta från tävlingsbanan i hela fyra år. Nu har han hunnit bli 13 år och gör ett gott dagsverke ofta men har än så länge inte fått vinna lopp sedan sin återkomst även om det har varit nära vid ett par tillfällen.

9 Ros Jon var klart förbättrad senast vid segern senast i ny regi och har visat fart för sammanhanget. Kan vinna igen i öppet lopp.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

12 Ravn Kiro
Lopp 7 - Umåker
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip