Lopp 7 - 2140m auto

Min ide i loppet är 12 Soleil D'Inverne som verkligen hittat toppformen nu. Han kommer med två raka segrar på kontot och i den senaste starten imponerade Soleil D'Inverne när han vann på överlägset sätt från ledningen. Ikväll är såklart inte utgångsläget optimalt men detta är en häst som tål att göra e hel del jobb på egen hand och utan för mycket strul är jag inne på att hans form och hårdhet kommer betala sig bra här. När vi får 3,50 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

2 M.T.Powertool är kvick iväg från start och är den troliga ledaren initialt. Väl i spets har det blivit seger i tre av de fyra gånger han gått i den positionen. Noterbart är dock att M.T.Powertool trivs som bäst över kort distans, men skulle han få dämpa tempot lite ikväll mitt i loppet kommer han inte bli lätt att ta sig förbi tillslut.

Nämner även 1 Bosse Bee som kommer bli över från start ikväll, men samtidigt är han garanterad ett snällt lopp ikväll. Skulle det bara lösa sig längs vägen för honom är detta en häst som besitter fart och kapacitet för att segerstrida.

12 Soleil D'Inverne
Lopp 7 - Boden
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip