Lopp 7 - 2140m auto

Draget i loppet är 14 Expensive som var tvåa på V75 för två starter sedan. Men dock ska sägas att detta var i augusti förra året. Men senast gjorde han comeback efter lång frånvaro och stod för en bra avslutning efter en bra resa. Nu med lopp i kroppen kan vi räkna med en än bättre prestation ikväll och till endast 7% i skrivande stund är spelvärdet högt. Expensive har både kunnande och fart för att sätta nosen först ikväll om man levererar på topp. När vi får 1,90 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

11 Art Brown kommer med tre raka segrar på kontot till kvällen start. I det senaste framträdandet handlade det om V75 och då stod han för en rejäl prestation där klockan stannade på 12,7 sista 800m. Nu har man dock varit borta på grund av skada en tid och Art Brown riskerar att behöva lopp i kroppen innan han kan prestera på topp igen.

Nämner även 9 Yankee Blue som gjorde sin första start sedan i maj senast och spurtade då vasst efter en bra resa. Ikväll ska Claes Sjöström köra hästen för första gången vilket är spännande. Från bricka nio kommer man kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt och nu med en formkurva som pekar uppåt är Yankee Blue spännande.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

14 Expensive
Lopp 7 - Gävle
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip