Lopp 7 - 2140m auto

5 Il Capitano Mearas har inlett karriären på ett imponerande sätt med tre segrar på sina fyra starter. Numera finns hästen hos Samu Sundqvist efter att inlett karriären för Björn Goop. För två starter sedan handlade det om comebacken efter åtta månaders uppehåll, men insatsen visade ingen ringrost. Il Capitano Mearas vann helt okörd på ett imponerande sätt efter att fått ett fin lopp i rygg på ledaren. Senast vann han pånytt överlägset med halva upploppet. Med en formkurva som pekar uppåt är detta en fyraåring som växer med varje start. För mig är detta den klara förstahästen i loppet men till 73% vill jag segerchansen försöka gardera.

Skrällen är 2 Club Nord Pro som gör det bra varje gång han besöker Sverige. För två starter sedan höll han bra från positionen utvändigt ledaren och krigade hela vägen in mot linjen. Han lever på sin styrka och har visat flera gånger att han inte räds att göra grovjobbet om det skulle behövas. Från ett bra utgångsläge är Club Nord Pro det främsta motbudet till favoriten på förhand. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 4 All In All som ikväll gör en spännande debut för Jesper R Nilsson. Detta är en individ som visade bra kunnande i sin tidigare regi och skulle All In All vara redo för en bra prestation här direkt finns kapacitet för att slåss om en framskjuten placering.

2 Club Nord Pro
Lopp 7 - Skellefteå
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip