Lopp 7 - 2140m volt

Min förstahäst är 2 Four Guys Dream som kommer med toppform till dagens start. Han har stått för flertalet bra prestationer på slutet och är mycket kvick i benen på korta sträckor. Han är säker i voltstart och har här ett bra utgångsläge. Jag är inne på att Stefan Persson får iväg Four Guys Dream bra från start och att han kommer sitta i bra slagläge efter en bit. Får man sen spara speeden in i de sista får samtliga hålla i sig när han kommer flygandes över upploppet. Från stallet är man uppåt, och meddelar att Four Guys Dream känts plusbetonad hemma i träningen i veckan. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 Global Beware är en individ som vet vart mållinjen befinner sig, han kommer med fyra segrar på de fem senaste starterna och i den senaste starten var det comeback efter nästan två månaders frånvaro. Men det var inget som bekymrade Global Beware som såg helläcker ut och vann med sparade krafter. Detta är en fyraåring som är under fin utveckling och utan strul är han ett givet segerbud i loppet. Dock blev det galopp senast han var ute i voltstart och bricka fyra idag är heller inte det bästa man kan ha, det är värt att ha med sig detta när man lämnar in sin V75 kupong idag.

Skrällen är 1 Barbaresco V.W. som i den senaste starten låg på för mycket utvändigt ledaren och fick tidigt slut på krafter. Men han kan öppna snabbt från start och det finns på kartan att man håller upp innerspåret från start och skulle sen Barbaresco V.W. kunna hushålla bättre med krafterna denna gången finns form och kunnande för att kunna utmana om segern. Endast 6%.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Four Guys Dream
Lopp 7 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip