Lopp 7 - 1640m Auto

Ett lurigt lopp över kort distans där det finns flertalet hästar som kan öppna snabbt från start och det här skulle kunna bli en rejäl fartfest.
2 Valour Kronos blir min knappa spetsfavorit i loppet och han har imponerat vid två raka segrar och verkar vara bra form för dagen.
Det är klart tuffare emot den här gången men om han kommer till tät är det hästen att slå, även om det kan kosta att nå den positionen.
Gustav Johansson har kört hästen vid tre tillfällen och aldrig varit sämre än tvåa och man gör lite justeringar nu för att kunna öppna ännu fortare nu och taktiken lär vara solklar. När vi får 3,90 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

3 Kattis J Boko tävlade med skor senast men gjorde trots det ett kanonlopp och var inte långt ifrån att vinna trots sitt svåra utgångsläge. Hon har matchats tufft i sin karriär och har fått perfekta förutsättningar med ett framspår bakom bilen och Conrad Lugauer lär ladda vad som går för att försöka hitta till ledningen.Skulle han lyckas med det så växer hon ytterligare och hon har bara förlorat från ledningen vid ett tillfälle på fem försök.

5 Argo Lux har vunnit sina lopp från ledningen och dit lär det bli svårt att komma nu med många startsnabba invändigt. Det är dock en häst som är van att sätta nosen först över mållinjen och Christoffer Erikssons italienska nyförvärv har vunnit 12 av 29 lopp och bara missat pallplats vid sex tillfällen.

9 Bahama passion känns intressant med tanke på att det kan bli rejält tempo där framme och om Micke J Andersson kan smyga med i ryggar så länge som möjligt så har hon en vass speed till slut.

1 Nairajah kan få en passande resa på innerspåret och även om han inte var som bäst senast borde han gått framåt med det loppet.

8 Giordano Soa ska tävla barfota runt om för första gången och det känns intressant. Han är ojämn i sina prestationer men vid klaff ska han räknas.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Valour Kronos
Lopp 7 - Jägersro
Spel: Vinnare
Odds: 3,90
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip