Lopp 7 - 2140m auto
7 Hemisphere har verkligen fått till det på slutet, i senaste starten vann man på 1.12.7 över 2140m. Dock måste jag nämna att denna treåring har visat upp en viss osäkerhet tidigare. Men jag tycker man gått framåt och ser mer mogen ut i de två senaste starterna som också resulterat i två segrar. Hemisphere är obesegrad felfri, eftersom man bara är tre år så utvecklas man också med varje star. I min bok är känns det som galopp emot en seger, och eftersom jag är inne på att man mognat på slutet och kommer trava hela loppet kommer jag även spika Hemisphere på systemet mitt V64 system. Men däremot kommer jagvälja ett annat mer travsäkert alternativ som platsspel i loppet till fint odds.

8 Chablis Ribb är väldigt startsnabb och bör laddas iväg trots sitt åttonde spår bakom bilen. Kommer man hela vägen till ledningen så är hon härdad i kulltoppen och blir främsta motbudet till min spik.

Men 3 Chestnut Bojje har gjort två starter för Robert Bergh som verkligen har stallet i högform för dagen. För två starter sedan stod man för en riktigt bra insats i comebacken, den prestationen följde man upp med att sätta nosen först i senaste starten. Skulle de två betrodda komma bort på något sätt så ska Chestnut Bojje räknas tidigt därbakom dessa. Detta är min tydliga tredjehäst i loppet, och när chansen finns att någon av de betrodda kan göra bort sig under loppet och den fasta marknaden erbjuder 2,30 att 3 Chestnut Bojje slutar topp tre så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Chestnut Bojje
Romme lopp 7
Spel: Plats
Odds: 2,30 bet365

This is the stats tab
This is the post tip