Lopp 7 - 2140m volt

1 Gloster Gladiator blir bättre och bättre för varje start för sin nya tränare David Persson. För två starter sedan galopperade han bort fina pengar på V75 i ingången till upploppet. Men senast fick han revansch och vann på bra sätt via 11,3 sista 800m. Insatsen var mersmakande och lyste form, och med en liknande prestation ikväll så ligger vägen till seger öppen på nytt. Det är heller inte omöjligt att han kan hålla upp innerspåret från start, men så länge han inte blir fastlåst så ska segerchansen vara god.

Skrällen är 3 Dream Of MoneyD.E. som har stått för fina insatser på V75 över en tid. I den senaste starten var han dock inte som bäst men det är inget jag lägger för stor vikt vid då loppet blev alldeles för tufft för Dream Of MoneyD.E. Är bara formen bibehållen kommer Hans Crebas kunna blanda sig i segerstriden med sin travare. Mär vi får 2,10 på att man placerar sig topp-3 i loppet så testar jag ett spel.

Nämner även 6 Bat Marke som ikväll startar med ett spännande springspår och har nu lopp i kroppen. Prickar Björn Goop starten kommer Bat Marke kunna få ett bra lopp och ska således räknas tidigt.

3 Dream Of MoneyD.E.
Lopp 7 Axevalla
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip