Lopp 7 - 2140m Volt

3 Fighter återkommer efter paus och brukar vara väl förberedd direkt. Han är segervan med fem segrar på tolv starter och det här ser ut som en passande uppgift på förhand. Han var inte som bäst i sin senaste start med den fanns förklaringar till det och jag tror att vilan har gjort hästen gott.
Jag tror att han är tillräckligt snabbt från start för att ta sig förbi S.G Sherman och väl i ledningen är det hästen att besegra. Tränare Svedberg pratar sig varm om hästens löphuvud och det låter som att han kommer att göra en bra insats. Jag testar ett spel när vi får 3,00 på att man vinner.

8 Minnestads Ecuador är härdad i betydligt tuffare gäng än vad han möter nu och normalt borde han ha en rimlig chans att runda det här fältet. Han har dock varit struken inför det här men det lägger jag ingen större vikt vid eftersom hästen inte var varken sjuk eller skadad. Det rörde sig om att andra hästar i stallet hade en sjukdomsbild och då valde Rebecca Dahlén att stryka som en säkerhetsåtgärd. Han tränar bra och även om han inte är hundraprocentigt i form kan han vinna det här loppet ändå.

2 S.G Sherman känns också given på kupongen från sitt utgångsläge och han har dessutom visat form på slutet, åtminstone vid segern 30/7. Senast tappade han en del över upploppet men det var bra hästar han mötte och nu har han fått ett passande läge. Han skulle kunna utmana från start men annars blir det med stor sannolikhet en passande resa på innerspåret och kan bli farlig med fritt över upploppet.

5 Anna Baffel vann överlägset senast men det var från ett perfekt läge mot ett enklare motstånd och jag tror inte vi ska överskatta den insatsen.

6 Stud Muffin startar mest på i monté och känns inte speciellt het för mig och 9 Fonda Boko som är nyttig har svårt att vinna nuförtiden.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

3 Fighter
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: bet365
Spets efter 500m: 3 Fighter / 2 S.G Sherman

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip