Lopp 7 -1640m auto

Ett kortlopp där 3 Global Adventure blir min förstahäst. Han kördes snällt i den senaste starten och gick i mål med allt sparat. Han skrevs efter senaste starten upp i boken för nästagångare och ikväll är det dags. Han är kvick iväg från start och lyckas han ta sig till ledningen kommer det bli tufft för övriga. Till endast 17% är det högt spelvärde på honom. När vi får 3,55 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

6 Zaccaria Bar är en tuff italienare som kommer med två raka segrar på kontot. Båda segrarna har kommit efter starka avslutningar och i den senaste starten stannade klockan på 1,10 sista 1000m utvändigt om Dragster. Ikväll väntar på nytt en tuff uppgift där man förväntas få göra grovjobbet själv men trots det ska man ses med segerchans. Zaccaria Bar besitter hårdheten för att vinna detta den tunga vägen.

En annan som kommer med toppform till dagens start är 9 Diamanten. I den senaste starten avslutade man sylvasst sista biten och klockan stannade på 07,8 sista 600m. Från bricka nio kommer han sitta bra på det i ett andraspår direkt och till kvällens start är det anmält barfota runt om vilket är spännande.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Global Adventure
Lopp 7 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 3,55
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip