Lopp 7 - 2140m volt

1 Peak of Glory är en spännande treåring som inlett karriären med tre segrar på fem starter och hon är fortsatt obesegrad felfri. Hon har visat sig både vara stark och snabb vilket gör henne allround i loppen. Så oavsett hur loppet blir kört ikväll handlar det i första hand om att Peak of Glory ska gå felfritt. Gör hon det är segerchansen stor. Men hon blir också storfavorit och från innerspåret bakom bilen blir det snabbt rörigt med hästar från alla håll. Så att Peak of Glory är tipsetta i loppet råder det inget tvivel om, men jag ser incitament till att gardera ikväll på V86.

9 Hazy Brogård är en jämn och stabil individ som alltid gör sitt. Hon lever mycket på sin fart och senast hemma i Danmark visade han att formen sitter där. Skulle det klaffa lite med positionerna längs vägen kommer hennes fart bita bra över upploppet.

Men skeällen i loppet är 3 Ottens Korall. Detta är en annan speedig individ som kan öppna bra i volten. Från ett passande utgångsläge är hon garanterad ett bra lopp i den främre träffen och skulle favoriten komma bort på något sätt öppnar det upp sig Ottens Korall som inte ska nonchaleras vid gardering. När vi får 2,10 på att hon placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

3 Ottens Korall
Lopp 7 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,10
Boöag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip