Lördagens bästa spel denna vecka finner jag i Lopp 7 som körs som V75-3 där jag spelar vinnare på 3 Riet Hazelaar som gör en spännande debut för sin nya tränare Daniel Wäjersten. Hon är en riktigt fin märr som för två år sedan vann det tyska stoderbyt och som förra året presenterade sig för den svenska travpubliken genom en fin andraplats i Stoeliten under Elitloppshelgen. Hon återkommer här efter tre månaders vila, men ska enligt stallet vara rätt så väl förberedd och står även bra inne i loppet då hon har klart mer pengar på sig än flera av sina konkurrenter. Från ett bra startspår så kommer det bli laddning från start och här lär kusken och tränaren Daniel Wäjersten kunna köra till ledningen med sin adept och väl i den positionen så biter Riet Hazelaar ifrån sig bra och ska ses med en mycket bra segerchans här.

Motstånd saknas som vanligt inte när det vankas V75. Främst är det stallkamraten till min vinnare 1 Kingslayer Pellini som sett fin ut i årets två starter där han i årsdebuten näst senast gjorde det bra som tvåa och i senaste starten avslutade han vasst på väg mot andraplatsen, men galopperade då kort före mål. Utgångsläget här är bra och om det bara klaffar lite med positioner under loppets gång för Kingslayer Pellini så kommer han att avsluta bra på nytt och ska räknas mycket tidigt.

Ett annat tidigt motbud är 10 Kaxig In som har toppform för dagen och kommer med tre raka segrar. I senaste starten så fick han göra grovjobbet utvändigt ledaren sista 1400 meterna men hade trots det både moral och styrka att avgöra loppet till sin fördel över upploppet. Han är allround och går från alla positioner och från det här utgångsläget med en startsnabb rygg så bör kusken Mats Djuse komma igenom rätt så hyggligt här ifrån start. Om sedan femåringen kan få en fin ryggresa samtidigt som det är lite tempo på loppet så kommer han att avsluta vasst återigen och Kaxig In ska räknas tidigt.3 Riet Hazelaar

Spel: Vinnare

Odds: 2.30

Bolag: bet365Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip