Lopp 7 -  2140m auto
5 Romero besitter hög grundkapacitet och är härdad på V75 i tuffa sammanhang. För två starter sedan avslutade man sista 800m via 1.11 på V75 med krafter sparade i mål. Senast såg man bra ut i ett lopp över kort distans men stumnade något sista biten. Nu går man ner i klass och hittar man bara en vettig position från start är men med och gör upp om segern här.

3 Valour Kronos är min idé i loppet. I den senaste starten var det årsdebut och man mötte då ett par bra konkurrenter. Valour Kronos blev dock fast med allt sparat, och valacken såg helt okörd ut över upploppet. Tränaren Dan Widegren har höga förhoppningar på Valour Kronos det kommande året och med intrycket i den senaste starten kan man inte annat än att hålla med honom än så länge. Han är rapp ut bakom bilen och kommer kunna blanda sig i spetsstriden och lyckas man ta sig till ledningen kommer det bli spännande att se Håkan B Johansson gasa så länge lampan lyser. När vi får 2,15 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

2 Amazon Font gjorde det bra från ledningen i den senaste starten även om man fick se sig slagen av en smygkörd konkurrent sista biten. Nu har man blivit nedstucken till spåret ett vilket bör innebära att det finns bara en taktik från start, att ladda iväg vad som går. Lyckas man ta sig till ledningen blir man inte enkel för övriga att plocka ner. Men man kommer utmanas ordentligt och skulle man inte hålla upp innerspåret är man sårbar.

7 Inspector gör sällan ett dåligt lopp och har nu fått två lopp i kroppen vilket gör att formtoppen bör vara inom räckhåll. Man har dock inte vunnit på ett tag men känslan är att det bara är en tidsfråga innan vi återigen får se Inspector i vinnarcirkeln igen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Valour Kronos
Lopp 7 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: LeoVegas

Lycka till


This is the stats tab
This is the post tip