Lopp 7 - 2640m auto

4 Short In Cash hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten, men senast blev han bortkörd av Mika Forss och fick sin segersvit bruten. Känslan är att starterna nere i Frankrike har gjort gott för Short In Cash som sett rejäl ut vid båda sina segrar. Nu är det åter Björn Goop i vagnen vilket är positivt. Han kan öppna okej och skulle han komma till ledningen är mycket vunnet även om man inte är beroende av den positionen för att vinna loppet. Vi får 4,50 på att man vinner, det testar jag att spela.

2 Stoletheshow har haft en fin karriär. Hann vann norska Kriteriet som treåring och slutade fyra i Derbyt. Som femåring visade han även upp sig för hela sveriges travpublik när man stod för en mäkta imponerande insats som tvåa bakom Missle Hill i Jubileumspokalen. I den senaste starten fick man ett snällt lopp och gick imål med sparade krafter. Idag har man fått ett perfekt utgångsläge och ett mer offensivt upplägg är att vänta. Kommer utmana om ledningen initialt men oavsett om man kommer dit eller inte så är man garanterad ett fint lopp.

1 Antonio Trot besitter en vass avslutning och trivs över den längre distansen. Från detta utgångsläge kommer man kunna få ett fint smyglopp och uppstår bara luckan i tid kommer denna åttaåring passaera många över upploppet.

8 Handsome Brad har fått ett tufft utgångsläge, men man kommer till dagens start med en färsk seger på kontot i ett billigt lopp. Behöver lite klaff med positionerna härifrån men löser det sig bra finns både kapacitet och kunnande för att utmana om segern.

Framhåller även 5 Forfantone Am som man siktade till Elitloppet med. Han har stått för gedigna och bra prestationer under första delen av året. Han går över alla distanser och är ett tidigt streck till låg procent om man väljer att gardera loppet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

4 Short In Cash
Lopp 7 - Mantorp
Spel: Vinnare
Odds: 4,50
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip