Lopp 7 - 2140m auto

Här kommer jag gå all in på 5 Joint Chief. Han var inte som bäst för två starter sedan, men senast visade han återigen upp sig från sin bästa sida när han avslutade sylvasst från ett tufft utgångsläge. Insatsen var mersmakande och nu med täta starter och dessutom ett bättre utgångsläge är jag inne på att Joint Chief får full utdelning. Det finns på kartan att han kan köra sig till ledningen efter en bit men oavsett så kommer Joint Chief kunna få ett bra lopp ikväll och till 2,40 lirar jag vinnare.

Motbud
8 Benchmark vann enkelt senast efter att kört sig till ledningen med varvet kvar till mål. Insatsen var klart positiv och han visade att formen sitter där. Nu är dock förutsättningarna annorlunda med bricka åtta bakom bilen och med tanke på att han blir hårt spelad väljer jag att gå emot. Men insatsen senast var så pass tilltalande att Benchmark trots allt är tidig för den som föredrar.

Nämner även 4 Win Together är en speedig individ som lever på sin fart. Han kanske inte ska gå i ledningen över full väg, men jag blir ändå inte förvånad om Mika Forss provar nu när han ska köra hästen för första gången. Men till låg procent är Win Together intressant.

5 Joint Chief
Lopp 7 - Solvalla
Spel; vinnare
Odds: 2,40

This is the stats tab
This is the post tip