Lopp 7 - 2140m auto

6 Honky Tonk Angel har gått i mål med krafter obrukade i båda sina framträdanden efter sitt uppehåll. Senast var intrycket bra och det såg ut att finnas ton kvar i linorna när man blev fast bakom segrande 10 Gorgeous L.A. Nu måste det vara dags att ge Honky Tonk Angel chansen i loppet och jag räknar med en bra prestation. Kommer Honky Tonk Angel bara till från start ikväll kommer Krister Söderholm som sitter i vagnen ta i högertömmen i tid denna gången och då ses man också med bra segerchans. När vi dessuto. får 1,90 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

10 Gorgeous L.A. har gjort fyra starter sedan hon kom tillbaka till Hanna Olofsson. Detta är ett sto som gjort det bra på slutet och kommer nu med två raka segrar på kontot. I den senaste starten avslutade hon vasst och skulle hon på nytt få lifta med i bra ryggar och spara på speeden är detta en dam som alltid har en polett kvar tillslut.

14 Ladybug Lara är även hon en vass avslutare som ikväll ska tävla barfota runt om och med amerikansk vagn vilket är spännande. Hon är beroende av att det klaffar med positionerna och att det blir lite tempo på loppet. Men är hon med när upploppet nalkas så kan Ladybug Lara avsluta bra.

Nämner även 12 Liquify’Emsom gjorde det bra på V75 förra året. Nu är det årsdebut och utgångsläget är inte det bästa. Men det är anmält barfota runt om direkt och vid gardering ska hon inte nonchaleras.

6 Honky Tonk Angel
Lopp 7 - Boden
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip