Lopp 7 - 2140m auto

12 Vestpol Gladiator är en tioåring som tränas av Anders Wallin. Här har verkligen Anders lagt ner mycket jobb för att få ordning på Vestpol Gladiator som stod för ett par riktigt fina prestationer i vintras. Efter det så var man ute i tuffa sällskap på V75 och tappade formen något. Nu är det comeback då man inte startat sedan början av Februari. Men Vestpol Gladiator har tidigare visat att han presterar bra efter vila och ska därför räknas direkt här trots ett tufft utgångsläge.

2 Norrbo Odin är en stark och rejäl individ som nu blivit nedstruken till spår ett bakom bilen. Vilket kan bli en nackdel. Men skulle det klaffa med positionerna här ikväll är man inte alls oäven att blanda sig i segerstriden. Har dock haft svårt att hålla sig till rätt gångart emellanåt, men felfri måste man räknas.

Skrällen är 6 Husnäs Elving som kommer till start med en dyster resultatrad, vilket också leder till den låga spelprocenten. Men nu har man fått ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll, Håkan Norman som tränare har säkerligen även gjort sitt för att få ordning på sin nioåring som nu förhoppningsvis ska börja prestera bättre. Att man även får skickliga Jan Norberg i vagnen ser jag som ett stort plus. Man är kvick iväg från start och med frågetecken på många av de betrodda är detta en häst till låg procent man inte får missa i loppet. När vi får 3,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 Husnäs Elving
Lopp 7 - Dannero
Spel: Plats
Odds: 3,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip