Lopp 7 - 2140m Volt

6 Nina Ginto har fått ett passande springspår men hon är ingen raket ut från start och det borde ändå bli tufft att utmana om ledningen men hon borde åtminstone kunna hitta en bra position från start. Hon är van tuffare motstånd och brukat allt som oftast gå hela vägen in i mål och hon kan bli tuff att stå emot under slutrundan.

1 Amore Bello var jättefin vid en överlägsen seger senast även om motståndet var enklare den gången. Hon har fått ett passande utgångsläge och med tanke på osäkerheten över hur Kattis J Boko kommer att öppna i volt skulle hon kunna hålla upp ledningen från start och då är mycket vunnet.

2 Kattis J Boko är ju som bekant riktigt snabb bakom bilen men hur pass fort hon kan öppna från ett andraspår i voltstart är högst oklart. Det kan bli svårt att nå ledningen nu och jag tycker hon är som mest effektiv när hon får gå i spets, helst över kort distans. Jag tycker ändå att hon visade senast att hon duger med rygglopp också och även om ledningen hade varit att föredra borde hon hävda sig väl.

8 Rexine vann inte ett enda lopp under fjolåret på tretton starter vilket är anmärkningsvärt eftersom att det är en väldigt kapabel dam i grund och botten. Hon har inte varit dålig på något vis och mött bra hästar men det där lilla extra har ändå saknats. Hon vann hela åtta lopp 2020 och jag tror inte att hon kommer gå segerlös det här året.

7 Diversity Pellini har jag jagat ett tag och hon söker alltjämt efter den där riktiga formen. Hon har suttit fast med krafter kvar över mål två gånger om nu och är kapabel i grund och botten och förr eller senare kommer det lossna för henne. När vi går 2,10 på plats så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Diversity Pellini
Lopp 7 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip