Lopp 7 - 2140m auto

7 Lake’s Dream fick en tidig plump i protokollet senast när det blev startgalopp. Men detta är ett fyraårigt sto som visat upp både fart och kunnande som räcker långt för kvällens sammanhang om hon fungerar. Lake’s Dream startar från bricka sju och gjorde från samma utgångsläge ett bra lopp för fyra starter sedan. Då stannade klockan på 1.11 sista 700m i en rapp avslutning vilket också räckte till seger. Per Lennartsson sitter i vagnen ikväll vilket också känns intressant. Jag är inne på att Lake’s Dream kommer stå för en på nytt bra prestation ikväll och till endast 15% är spelvärdet högt och i ett lopp som annars kostar 6-8 streck så väljer jag att ta ställning. Till 4,50 testar jag att spela Vinnare.

Motbud
Skrällen är 6 A Diva I Am som inte kunde hänga på från rygg på ledaren senast. Men innan det har A Diva I Am visat sig vara en rapp avslutare som dessutom är kvick iväg från start. Ikväll kan man sända iväg vad som går från början för att söka position och oavsett om det blir ledningen eller i rygg på ledaren så är A Diva I Am garanterad ett bra lopp och känns då också kraftigt underspelad till sina 3%. Både hennes segrar är dessutom tagna från ledningen.

1 Jula The Bank gör ikväll sin tredje start som valack och är också en av hästarna på start som kan öppna bra den första biten. Från bricka ett ikväll skulle hon kunna få loppet och med Ulf Ohlsson i vagnen ska Jula The Bank inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 10 Titan Tilly som vann senast från ledningen. Nu är utgångsläget annorlunda men men formkurvan bör vara framflyttad en bit till ikväll och skulle det bli lite tempo på loppet kan Titan Tilly få det serverat och sätta nosen först på nytt.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Lake’s Dream
Lopp 7 - Eskilstuna
Spel: Vinnare
Odds: 4,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip