Lopp 7 - 2140m auto

7 Rossi Garline är draget i loppet för mig. Detta är en fyraåring som redan under sin treårssäsong visade prov på fin talang. Men han hade samtidigt svårt att hålla reda på aktionen emellanåt vilket resulterade i en del galopper. Nu har Rossi Garline en lång träningsperiod bakom sig och det är dags för årsdebut vilket är spännande. Jag är säker på att tränaren Flemming Jensen har slipat på aktionen och med hjälp av att hästen förhoppningsvis även mognat så kan det mycket väl vara så att nycklarna är hittade och vi kommer få se en mycket välmående och fin Rossi Garline på tävlingsovalen. Förstahäst i loppet och när vi erbjuds 4,50 på att man vinner loppet så testar jag spel.

4 Excellent Diamond är visserligen är orutinerad med bara fyra starter på kontot. Men denna fyraåringen har redan hunnit med att segerdefilera två gånger. Man kommer även med en färsk seger i bagaget från den senaste starten. I den senaste starten imponerade man när man travade sista varvet på 12,8 utvändigt om ledaren och kunde trots detta stå emot smygkörda konkurrenter.

Vill man ha ytterligare streck på sitt system är 11 Nikita Vrijthout tidig. Detta är ett fyraårigt sto som besitter fina fartresurser. Han kommer till start med en formkurva som pekar uppåt. Hon har ikväll fått ett tufft utgångsläge men skulle det lösa sig med positionerna längs vägen finns fart som kommer fälla många över upploppet. Ska inte nonchaleras vid större gardering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

7 Rossi Garline
Lopp 7 - Axevalla
Spel: Vinnare
Odds: 4,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip