Lopp 7 - 1640m auto

Här kommer omgångens enda spik och kvällens singelspel, 7 Ryssebos Kungoscar. I nuläget är man streckad på under 25%. Spelvärdet är högt. Detta är en sexåring som vid flera starter visat fin spänst över mål. I den senaste starten vann man på ett imponerande sätt från ledningen som helt okörd. Gången för var man bra som tvåa via 12,5 sista 1000m. Man har två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Att det nu finns ett frågetecken kring formen då man inte startat på ett tag är såklart inget jag missat, men det är något jag anser är inbakat i den lägre spelprocenten. Har bara Ryssebos Kungosca skött sin vinterträning på ett bra sätt ser jag det inte som främmande att man återigen tar en fin skalp här. I min bok är detta en spelvärd spik till den lägre procenten. När man även får 3,50 på att man vinner loppet å spelar jag.

Motbud
9 Lady Beluga blir favorit och är streckad på över 45% i nuläget. Detta är ett spännande sto som hade två raka segrar i bagaget inför den senaste starten, då blev det galopp. Ikväll är det bakspår och debut över kort distans vilket är två faktorer som gör att detta är ingen jag kan gå på till över 60%. Dock ska sägas att man är okej från start och med rätt ryggar under vägen helt klart är segeraktuell.

Nämner även 3 Unique Saint som ikväll fått ett bra utgångsläge och ska ha goda möjligheter att ta hand om ledningen och i den positionen har hon gått en gång och då blev det seger. Leder loppet länge även ikväll.

7 Ryssebos Kungoscar.
Lopp 7 - Kalmar
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip