Lopp 7 - 2640m Volt

2 Versace Broline är en fyraåring som har visat ett högt kunnande och han vann i fin stil för två starter sedan. Nu är det debut över lång distans, men det borde hästen hantera väl och skulle Joakim Lövgren få köra fram och överta ledningen i loppet blir han väldigt svårslagen.
Jag hoppas dock att han får göra lite jobb utvändigt och han har inte haft aktionen med sig alla gånger.

10 Pre Calculated får istället mitt tips i loppet. Det är en urstark herre som trivs över distansen och som har tävlat mot tufft motstånd och har samlat på sig hårdhet. Läget är såklart inte det bästa och han kommer förmodligen få göra mycket eget jobb på vägen, men han har hårdheten för att klara av det och jag håller det än så länge som en bättre häst än Versace Broline.

8 Akela Play känns väldigt intressant för mig till den här starten. Hästen verkar närmar sig toppformen nu och med ett springspår tror jag att Anders Svandstedt är snabbast fram av hästarna på tillägg för att få överta ledningen. Jag hoppas att Anders testar att köra i ledningen trots den dryga distansen men oavsett känns han superintressant och kommer att få chansen via open stretch. När vi får 2,40 på att mna placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

3 Stenson vinner inga lopp men gör det bra och var en snackis inom V86 senast och fick till slut en del förtroende av spelarna. Dagen spolierades av en galopp den gången men med tanke på allt surr senast kan han vara farlig att glömma bort.

6 Jimmy Arthur vann lopp på ett rejält vis över lång distans så sent som i måndags. Vi får se hur han har tagit det loppet och med så pass täta starter är såklart svårt att säga hur det kommer falla ut.

9 Forever Shadow gjorde en bra årsdebut och mötte rätt så tuffa hästar under fjolåret. Han behöver förmodligen ytterligare något lopp i kroppen innan formen är på plats men med lite flyt med positioner skulle han kunna räcka.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

8 Akela Play
Lopp 7 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,40
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip