Lopp 7 - 2640m volt

2 Hombre D är en kapabel fyraåring som idag har en intressant uppgift. Hombre D har på slutet varit ute i såväl Sprintermästaren som Kungapokalsfinal och införskaffat sig rutin och hårdhet. Idag står man bra inne i loppet och med ett bra utgångsläge på start ska det bli spännande att se honom i ledningen. Sett till kapaciteten han har visat borde han ha mer pengar på kontot, men med ett humör som grusat många fina insatser så står man fortfarande kvar på start idag. Han möter visserligen några tuffa konkurrenter, men väl i ledning kommer han bli tuff för konkurrenterna att ta sig förbi.

7 Speedy Tilly är en sexåring som gjort det okej för Robert Bergh i sommar även om han ännu inte riktigt kommit upp till den nivån han visade under förra året. Kapacitet vet vi finns där för att utmana ikväll, och skulle Robert Bergh lyckas trimma upp formen lite extra till dagens start är man ett givet segerbud i loppet.

En som däremot kommer med toppform till dagens start är 8 Let's Go Ernie. Han har imponerat på slutet även om man inte fått sätta nosen först över mållinjen. Skulle det klaffa längs vägen här och man får spara speeden in på upploppet kommer man passera många tillslut. När vi erbjuds 2,10 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

5 Berra Steel har tre segrar på de fyra senaste starterna och kommer med bra form. Det är anmält barfota runt om för andra gången i livet, senast man gick barfota blev det seger på bra sätt. Hittar man bara ner från spår fem i volten på start ska man inte nonchaleras i loppet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Let's Go Ernie
Lopp 7 - Dannero
Spel: Plats
Odds: Bolag
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip