Lopp 7 -2120m Auto

8 Robthebank blir min andra spik i omgången. Senast galopperade han tyvärr från start i fyraåringslopp på V75 men han kom tillbaka starkt därefter och visade fortsatt form. Jag tycker att han har tagit enorma kliv från fjolåret och höjt sig flera nivåer och trots ett spår längst ut på vingen tycker jag han startar med högst segerchans i loppet. Det är lättare emot nu och hästarna som startar med framspår tycker jag han ska slå den tunga vägen om så krävs och jag hoppas och tror att Fredrik B Larsson är offensiv. När vi får 3,75 på att man vinner loppet så måste jag testa ett spel.

Motbud
11 Global Classified är en bra häst för klassen som borde ha gått framåt rejält med ett lopp i kroppen men han borde kanske ha vunnit senast för att få helt godkänt som storfavorit. Nu startar han med ett bakspår i den här spårtrappan och det måste klaffa lite men samtidigt är det inte det tuffaste motståndet.

7 Greenhill’s Rocco har formen på topp och kommer med två raka segrar. Nu är det tuffare emot men han är väldigt startsnabb och borde kunna komma till ledningen trots att han startar från spår sju. Nu växlar man dessutom upp ytterligare och ska köra med bike.

8 Robthebank
Lopp 7 - Visby
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip