Lopp 7 - 2140m volt

11 Stjärnblomster har gjort allt rätt på slutet och kommer till kvällens start med tre raka segrar på kontot. Hon har visat att hon klarar av liknande förutsättningar tidigare och även hon startar med hela 60 meters tillägg ikväll ska Stjärnblomster ses med bra segerchans. Hon besitter både fart och styrka som gör att hon tål att göra mycket jobb längs vägen själv. Given försthäst i detta kallblodslopp över fyra volter.

12 Forspärla skulle kunna få loppet här ikväll. Detta är ett sto som alltid går hela vägen in i mål och skulle hon ikväll få gå med i rygg på Stjärnblomser så kommer man kunna utmana favoriten tillslut. I den senaste starten gjorde Forspärla det okej i samma lopp som Stjärnblomster, och med lite mera klaff ikväll kan hon skrälla till.

2 Slotts Pila gjorde det klart bra från ledning i den senaste starten och lär ha siktet inställt på ledningen återigen från bricka två på start. Hon kunde inte stå emot Stjärnblomster senast men ikväll står man ytterligare 20m före vilket kanske är det som krävs för att hålla undan från ledningen.

Nämner även 8 Sundbo Nova. Hon har stått för en fin utvecklingskurva under året och har tagit flera steg framåt rent kapacitetsmässigt. För två starter sedan fick hon göra jobbet först i tredjespår sista 750m, men höll trots det bra som trea i mål. I den senaste starten satt hon fast med gott om sparat och såg spänstig och fin ut. Får hon nytta av de sparade krafterna ikväll och att Stjärnblomster har en sämre dag är det inte omöjligt att detta är skrällen i loppet. Till 4%är det ett intressant skräll I loppet, när jag får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Sundbo Nova
Lopp 7 - Umåker
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip