Lopp 7 - 2640m Auto

8 Deal Done Zet har lämnat Daniel Redén för Jörgen Lorentzen och han har sin årsdebut avklarad efter att ha varit ute i ett tufft lopp i bronsdivisionen på Charlottenlund. Läget är såklart inte bra men det här är en väldigt kapabel herre som vunnit närmare hälften av sina starter och förhoppningsvis kan miljöombytet få honom att tända till igen på allvar.

9 Durello kan väldigt mycket i sina ljusa stunder men har är väldigt svår att räkna på och presterar ojämnt. Senast mötte han för tuffa hästar och innan dess har han gjort bort sig med två raka galopper men är han lika fin som vid segern på Kalmartravet i vintras är han mycket tidig. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

10 Darlington galopperade senast men visade form i starten dessförinnan när han vann efter att ha fått det perfekt serverat och han kunde profitera på ett högt tempo.

11 Kilmister Boko var ute i samma lopp som Darlington men drog på i ett för hårt tempo framme i ledningen och det blev stumma ben till slut. Han är inte att lita på och det har strulat mycket för honom i år men kapaciteten i hög och förhoppningsvis kan han få ett passande rygglopp nu.

2 Bring Me Money leder länge från ledningen men den dryga distansen känns inte som någon fördel.

3 Gravity Pace har inte vunnit lopp på länge nu men jag tror att pausen kan ha gjort honom gott och det blir barfota runt om direkt.

9 Durello
Lopp 7 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycks till

This is the stats tab
This is the post tip