Lopp 7 - 2140m Auto

6 Aries imponerade stort när hon som mer eller mindre ospelad tog hand om ledningen och vann i överlägsen stil och inkasserade 300.000 kronor i Margaretas tidiga unghästserie. Nu får hon såklart mycket förtroende av spelarna med den insatsen på näthinnan och om hon kommer till ledningen är det en bra uppgift om hon presterar på samma nivå. Det finns dock startsnabba ekipage såväl invändigt som utvändigt och det kan komma att kosta att nå ledningen.

9 Joy Sisu tävlade barfota runt om för första gången senast och hon höjde sig ett par snäpp med den balansen och var väldigt fin när hon vann efter 11.5/800m och hon rekordsänkte med över två sekunder över aktuell distans. Hon gynnas av överpace på loppet, vilket det ser ut att kunna bli och är mycket tidig på mina system. När vI får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

3 O’Mara Zon är en hemmahäst som än så länge är obesegrad och efter två raka segrar från ledningen imponerade hon än mer senast när hon bara klev runt sina konkurrenter och vann överlägset. Hon har rätt inställning och räknas igen.

1 Mellby Kaxa har tagit båda sina segrar från ledningen och till den här starten är det anmält barfota runt om för första gången, vilket förhoppningsvis kan göra henne ytterligare rappare från start och spår 1 på Bergsåker är bra. Hon har gjort sina klart bästa lopp i ledningen och även om motståndet är tufft hoppas jag att man vill prova i den positionen.

9 Joy Sisu
Lopp 7 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip