Lopp 7 - 2140m auto

3 Delon Grif är en spännande häst hos Lövdal. Redan nere i Italien hade han visat upp bra kunnande och senast fick han också inkassera första segern på svensk mark. Segern togs med lätthet trots positionen utvändigt om ledaren. Jag räknar med att det fortsatt finns mycket utveckling i hästen och han trivs som bäst när han får löpa på i eget tempo i den främre träffen. Så utgångsläget ikväll är passande och med tanke på spår invändigt om det främsta motbudet Isco Am så är jag inne på att Delon Grif sitter i spets efter en bit och i den positionen är han sen hästen att slå.

4 Isco Am är en bra häst för klassen som när han presterar på topp har bra chans att vinna ett lopp som detta oavsett position. Men han har inte varit som bäst i de två senaste starterna vilket såklart gör formen svårbedömd ikväll. Men samtidigt har jag respekt när Timo Nurmos väljer att starta ikväll. Det riskerar dock att bli ett tufft lopp ikväll och med tanke på de senaste insatserna så får han stå tillbaka för Delon Grif denna gången.

Skrällen i loppet är stallskriket från senaste starten 9 Nikylon. Han galopperade strax efter start senast och jagar nu snabb revansch. Skulle de två ovan nämnda köra lite för hårt emot varandra från start samtidigt som Nikylon får smyga med och spara speeden är han trots bricka nio ikväll ett spännande streck. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

9 Nikylon
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,00
Boöag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip