Dagens rek är till Lindesberg lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Albert G. vinner loppet.

Albert G. kommer med tre vinster på de fem senaste starterna. Han är kvick iväg och trivs bra i ledningen där han är obesegrad på svensk mark då de tre tidigare gångerna han travat i ledningen har slutat med segrar.

Här tror jag att Michael Nimczyk som kör hästen hittar till ledningen in i första sväng och från spets så tror jag att han blir svårslagen här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Albert G. kommer att tävla med ett helstängt huvudlag med hål i samt i en vanlig vagn och barfota runt om meddelar Juhani Partanen som tränar hästen.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 12 Showtimejackflower som inte var slagen när han slog på en galopp 200 meter från mål senast.

Eirik Höitomt kör hästen och om han kan bli fint framdragen under slutrundan så kan han vara långt framme här om kusken kan se till att hålla hästen i rätt gångart hela vägen till mål.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Zenone R.L. som var duktig vid seger på Solvalla näst senast och gör nu debut i ny regi. Här sitter han bra till direkt och om Todd McCarthy som kör hästen kan få spara speeden fram till upploppet så kan han vara långt framme här men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Albert G.
Lindesberg lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip